Twitter'da Toplu Direkt Mesaj (DM) Silme Siteleri

   Twitter'da gelen direk mesajları nasıl daha kolay bir şekilde yani toplu bir şekilde silebileceğinizden bu yazımda bahsedeceğim. Twitter'da bu gerekli bir işlem çünkü direk mesajı çok kullanıyorsanız mesaj kutusu aşırı dolup bir sileyim şu mesajları dediğinizde bunun tek yöntemi oluyor o da her sohbete tek tek girip sohbeti sil tuşuna basmaktan geçiyor.


Hele bir de beğendiğiniz her hesabı takip ediyor veya takipçi yükseltmek için otomatik takip etme kodu vesaire kullanıyorsanız işiniz daha kötü hele otomatik takip ederken kimi takip ettiğinizi bilmediğinizden çeşitli hesaplar saçma sapan reklam mesajları atıp direk DM kutusunda onlarca mesajın birikmesine yol açıyor.  

Sonuç olarak bu yazımda twitter kullananların direk mesajlarını toplu olarak silmesi için bir kaç güzel uygulamadan bahsetmek istiyorum.


1-) http://apps.timwhitlock.info/dm-cleaner ; İsterseniz toplu sileceğiniz mesajlardan hepsini silmek yerine bir kaç tanesini ayırabildiğiniz bir site bu yönden avantajlı. Ama hepsini silecekseniz hepsini seç tuşu da bulunmakta. Ben beğendim kolayca direk mesajlarınızı toplu ve hızlı bir şekilde siliyor. Reklam tiviti falan atmadı.


2-) https://twibble.io/reconnect; Estetik bir site yapmışlar kullanırken hoşunuza gidiyor, yine ilk verdiğim sitedeki gibi hepsini birden silmeme olanağı sunmakta. Giriş yaptıktan sonra sağ menüde cleanup bölümüne gelin ve toplu silme işlemini uygulayın. Bu site reklam tiviti atak mı veya mail abonesi olmak ister misin gibi şeyler çıkaracak önünüze dikkat etmelisiniz.


3-) http://projects.devils-heaven.com/twitter_inboxcleaner/ ; Bu uygulama estetik yapmamışlar ama kullanımı gerçekten çok basit hiçbir şey yapmaya gerek yok 2 tuş var zaten biri sizin gönderdiklerinizi siliyor biri de size gelen DM'leri.  

Bu 3 siteyi özellikle 1. ve 3. verdiğim siteleri daha çok beğendim açıkçası. Bu siteler haricinde 2-3 site daha bulunmakta ancak bende çalışmadığından onları yazmadım denemediğim şeyi paylaşmam, umarım işinize yarar.



Not; Bu sitelerin ve bunun gibi hizmetler veren siteler giriş yapmadan önce sizden bir takım izinler isterler resimde gördüğünüz gibi hesabınız ile bu verdiğiniz izinler ile bir çok şey yapabilirler.Bir de giriş yaparken bazı uygulamalar şifreni almayız derler, bunları yaptıktan sonra şifre de sizin olsun bile dersiniz. O yüzden uygulamaları kullandıktan sonra Twitter hesabınızdan ayarlar bölümüne giderek verdiğiniz izinleri kaldırmanız sizin yararınıza olacaktır. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Şu Yazıma bir göz atabilirsiniz. 



Yorumlar

  1. quoquo0sueta Donny Valentin Download
    gahoperrend

    YanıtlaSil
  2. Kişisel veriler çok önemli bu yüzden mesajları silmekte yarar var. Tedbirli olup mesajları silmekte fayda var. ne olur ne olmaz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.